رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
bahram5280

گوشی شیائومی Poco M4 Pro

پست های پیشنهاد شده

best-xia-3.jpg

پوکو ام ۴ پرو در اوایل 2022 معرفی شده و نسبت به قیمتش مشخصات فوق‌العاده‌ای دارد. در واقع این مدل از نسل پنجم اینترنت همراه پشتیبانی نمی‌کند، اما در عوض ویژگی‌هایی دارد که قطعاً نظرتان را جلب می‌کند؛ به عنوان مثال پوکو M4 پرو نمایشگری فوق‌العاده دارد و نسبت به کلاس قیمتی‌اش عکس‌های جذابی می‌گیرد. 

نقد و بررسی ویدیویی پوکو ام ۴ پرو

قیمت گوشی Poco M4 Pro

قیمت گوشی Poco M4 Pro در بازارهای جهانی حدود 220 یورو اعلام شده که برای یک میانرده اقتصادی به نظر می‌‍‌رسد و با توجه به مشخصاتی که پوکو برای این مدل در نظر گرفته واقعاً مقرون‌به‌صرفه‌ است. پوکو ام ۴ پرو اولین مدل از خط تولید M است که با نمایشگر امولد عرضه شده که خود به تنهایی پیشرفت قابل‌توجهی در نظر گرفته می‌شود. البته همانطور که در ادامه خواهیم گفت کانفیگ‌های مختلفی برای این مدل در نظر گرفته شده که از آن میان نسخه Poco M4 Pro 256GB قیمت بیشتری دارد. شاید این گوشی  بهترین گوشی شیائومی زیر ۶ میلیون باشد. نظر شما چیست؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید قیمت گوشی پوکو M4 پرو نسبت به نسخه‌ی 5G این مدل بیشترست که البته با توجه به مشخصات بهتری که نسخه‌ی 4g در اغلب قسمت‌های سخت‌افزاری دارد، بالاتر بودن قیمت آن منطقی به نظر می‌رسد.

نظر شما چیست؟ شما 220 یورو را به عنوان قیمت Poco M4 Pro چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا با در نظر گرفتن مناسب بودن همیشگی قیمت گوشی پوکو و سوابق این برند و توجه به اینکه این مدل از نسل پنجم اینترنت همراه پشتیبانی نمی‌کند، این مبلغ را مقرون‌به‌صرفه می‌دانید؟ البته واضحاً برای قضاوت زودست و بهترست پس از اینکه همه‌ی مشخصات و عملکرد این مدل در بخش‌های متفاوت را بررسی کردیم بار دیگر به سراغ قیمت گوشی پوکو M4 پرو برویم و ارزش خرید آن را برررسی کنیم.

مشخصات پوکو ام ۴ پرو از نظر نرم افزار

پوکو ام ۴ پرو مشخصات نرم‌افزاری کاملاً به روزی دارد و به صورت پیش‌فرض جدیدترین نسخه‌ی رابط کاربری می یو آی که برای پوکو سفارشی شده یعنی MIUI 13 for Poco را بر پایه‌ی اندروید 11 اجرا می‌کند. نسخه‌ای از این نرم‌افزار که برای پوکو آماده شده، تفاوت‌هایی جزئی با ورژن اصلی که روی گوشی‌های شیائومی اجرا می‌شود دارد؛ مثلاً در MIUI 13 for Poco شما نمی‌توانید اپ دراور را غیر فعال کنید و برنامه‌هایتان را روی هوم اسکرین قرار دهید.

این نسخه‌ی نرم‌افزار تا اندازه‌ی زیادی دست شما را باز می‌گذارد قابلیت‌های شخصی سازی بسیاری را در اختیارتان قرار می‌دهد. با داشتن پوکو m4 پرو نیازی به دانلود برنامه‌های جانبی در زمینه تم نخواهید داشت، چراکه خود دستگاه تم‌های جالب و متنوعی را در خود گنجانده که هر سلیقه‌ای داشته باشید، مطمئناً چند مورد از آنها را دوست خواهید داشت. همچنین می‌توانید از ویجت‌های مختلف و کاربردی نیز بر روی نمایشگر استفاده کنید.

طبیعتاً این برند تا چند سال هم برای پوکو M4 پرو آپدیت‌های‌ نرم‌افزاری و امنیتی در نظر گرفته که ارزش خرید آن را در حال حاضر افزایش می‌دهد. در واقع اگر این گوشی را بخرید، علاوه بر اینکه دستگاهتان در حال حاضر از نظر نرم‌افزار کاملاً به روزست، می‌توانید اطمینان خاطر داشته باشید که Poco M4 Pro تا چند سال هم آپدیت می‌شود و قابلیت ارتقاء به نسخه‌های جدیدتر اندروید را دارد.

مشخصات پوکو M4 پرو از نظر سخت افزار

تراشه‌ی پردازنده‌ی استفاده شده در سخت‌افزار پوکو ام ۴ پرو هلیو G96 که توسط شرکت تایوانی مدیاتک ساخته شده است. با وجودی که این تراشه جدید بوده در سال 2021 معرفی شده، اما لیتوگرافی 12 نانومتری دارد که تا اندازه‌ای قدیمی محسوب می‌شود؛ با این وجود عملکرد این تراشه قابل‌قبول بوده و Poco M4 Pro 4G به کمک آن توانسته از بنچمارک معتبر انتوتو امتیاز 318 هزاری را کسب کند. عملاً با در نظر گرفتن مدل‌های قدرتمند و جدیدی که رکوردهای انتوتو را با امتیازات یک میلیونی زده‌اند، 318 هزار جایی برای ابراز وجود ندارد، اما در کلاس قیمتی پوکو ام ۴ پرو امتیازی درخور توجه محسوب می‌شود.

وقتی از یک گوشی دو مدل 4G و 5G ارائه می‌شود، اولین وجه تمایزی که به طور قطع می‌توان مشخصات آنها دید، متفاوت بودن تراشه‌های پردازنده‌ایست که در آنها بکار رفته؛ در واقع مودم 5G یکی از اجزای تعبیه شده درون تراشه‌ی پردازنده هست و از همین رو پشتیبانی از آن به مدل تراشه بستگی دارد. با توجه به این نکته و قبل از نگاه کرده به تفاوت‌های Poco M4 Pro 4g با نسخه‌ی 5G آن، می‌توان استدلال کرد که در این گوشی‌ها تراشه‌های متفاوتی استفاده شده است.

حال نکته جالب توجه اینست که مدل دیگر چیپست دایمنسیتی 810 5G مدیاتک را بکار گرفته که بجز مودم، تفاوت چندانی با تراشه‌ی Poco M4 Pro ندارد. پردازنده‌ی گرافیکی که هر دو چیپست استفاده کرده‌اند Mali-G57 MC2 است که عملکرد خوبی در رندر کردن داده‌های گرافیکی دارد. معماری هسته‌های CPU هر دو تراشه نیز شباهت زیادی به یکدیگر دارد و عملاً عملکرد پوکو ام ۴ پرو با مدل 5G در بازی و کارهای سنگین تفاوت چندانی ندارد. (ناگفته نماند که دایمنسیتی 810 معماری ساخت 6 نانومتری دارد که نسبت به لیتوگرافی 12 نانومتری تراشه‌ی دیگر مصرف انرژی پایین‌تری داشته و حرارت کمتری تولید می‌کند.)

 

همان طور که می‌دانید مهمترین بخش‌ سخت‌افزاری هر گوشی و تعیین کننده‌ی قدرت و سرعت آن، تراشه‌ی پردازنده‌ است. با این حساب جای نگرانی در مورد نیست که شاید پوکو M4 پرو نسبت به نسخه دیگر عملکرد ضعیف‌تری داشته باشد، چرا که تراشه‌ی هر دو تقریباً در یک سطح قرار دارند. بعلاوه عدم پشتیبانی این گوشی از نسل پنجم اینترنت همراه هم مشکلی جدی محسوب نمی‌شود، چون در حال حاضر در کشورمان به این شبکه دسترسی نداریم و حتی اگر گوشیمان هم از آن پشتیبانی کند به کارمان نمی‌آید.

پوکو ام ۴ پرو توانایی اجرای بازی‌های سنگین و گرافیکی را نیز دارد، اما یک گوشی گیمینگ نیست و نمی‌توان از آن بیش از حد توانش انتظار داشت. اگر می‌خواهید با پوکو ام فور پرو بازی کنید، بهترست تنظیمات گرافیکی را روی سطح متوسط قرار دهید تا بازی بدون لگ و تأخیر انجام شود.

Poco M4 Pro می‌تواند بازی پابجی را با گرافیک HD اجرا کند و تقریباً در این حالت با هیچ لگ و کندی مواجه نمی‌شود، اما برای اجرای روان بازی‌های سنگین‌تر، مثل گنشین ایمپکت به سخت‌افزار قدرتمندتری نیاز است.

پوکو M4 پرو از نظر حافظه داخلی در دو نسخه‌ی 128/6 و 256/8 گیگابایتی عرضه می‌شود و خوشبختانه از اسلات مجزای کارت حافظه‌ی خارجی نیز برخوردارست؛ بنابراین حتی اگر از آن دسته کاربرانی هستید که همیشه با مشکل کمبود حافظه مواجه هستند هم نیازی نیست نگران این موضوع باشید؛ می‌توانید نسخه‌ 128 گیگابایتی را بخرید (که مسلماً نسخه با حافظه‌ی کمتر Poco M4 Pro قیمت مناسب‌تری هم خواهد داشت) و در صورت نیاز هر زمانی که دوست داشتید با یک کارت حافظه‌ی microSDXC فضای ذخیره‌سازی این گوشی را ارتقاء دهید.

طراحی گوشی Poco M4 Pro

یکی از قسمت‌هایی که پوکو در آن حسابی سلیقه به خرج داده طراحیست. در واقع با وجود استفاده از پلاستیک در بدنه‌ی پوکو M4 نگاه کردن و در دست گرفتن آن حس میانرده بودن گوشی را به شما القاء نمی‌کند، زیرا علاوه بر جذابیت ظاهری، ماژول دوربین بزرگ و یاداور گوشی‌های پرچمدارست، اما زیاد برجسته نیست و ظرافت ساخت آن کاملاً حفظ شده است.

پنل جلویی لایه‌ای محافظ از جنس کورنینگ گوریلاگلس 3 دارد که در برابر خط و خش از آن محافظت می‌کند. Poco M4 Pro 4g توانسته گواهی نامه‌ی IP53 را نیز کسب کند و بیانگر اینست که این مدل در مقابل نفوذ اب و گرد و غبار مقاوم است، اما قابلیت شناور شدن در آب را ندارد.

ابعاد دقیق این میانرده برابر 159.9 × 73.9 × 8.1 میلی‌متر بوده و وزنی معادل 179.5 گرم دارد. عملاً پوکو ام فور پرو گوشی خوش‌دست و سبکی است که در دست گرفتن آن برای مدت زمان طولانی خسته‌کننده نیست و همچنین با یک دست هم قادر به استفاده از آن هستید و به تمام نقاط نمایشگر دسترسی دارید.

اسکنر اثرانگشت پوکو ام ۴ پرو که با کلید پاور ادغام شده در لبه‌ی کناری و در زیر راکر صدا به چشم می‌خورد که سرعت و دقت بسیار بالایی دارد و کاملاً قابل اتکاست. با وجود قطر بسیار کم این مدل، درگاه جک 3.5 میلی‌متری هدفون از آن حذف نشده و می‌توانید آن را در لبه‌ی بالایی ببینید که از رزولوشن بالای صدا برخوردارست. پشتیبانی از این جک و البته اسپیکرهای استریویی با کیفیت، این مدل را به گزینه‌ای مناسب برای علاقه‌مندان به موسیقی تبدیل می‌کند. در مورد کیفیت صدای این گوشی در ادامه به طور مفصل توضیح می‌دهیم.

گوشی پوکو M4 در 3 رنگ زرد، آبی و مشکی وارد بازار می‌شودکه همگی نمایی جذاب و مات دارند و قطعاً می‌توانند نظرتان را جلب کنند.

نمایشگر پوکو ام فور پرو

وجه تمایز اصلی و عملاً نقطه قوت پوکو M4 پرو نسبت به مدل 5G نمایشگرست.

در واقع پوکو ام ۴ پرو از یک پنل 6.43 اینچی امولد برخوردار شده که روشنایی و وضوح تصویر فوق‌العاده‌ای دارد. همان طور که می‌دانید پنل‌های امولد نسبت به ال‌سی‌دی‌ها (در مدل 5 جی از پنل ال سی دی استفاده شده) عمق رنگ سیاه را بهتر نشان می‌دهند و عموماً دامنه‌ی دینامیکی گسترده‌تری دارند، علاوه بر این انرژی مصرفی‌شان هم کمترست.

صفحه نمایش گوشی پوکو ام ۴ پرو رزولوشنی برابر 1080 × 2400 پیکسل دارد و وضوح آن 409 پیکسل در هر اینچ است. در بالای نمایشگر دوربین سلفی در پانچ هولی ظریف خودنمایی می‌کند و اطراف تصویر را حاشیه‌ای باریک پوشانده، در مجموع 84.5 درصد از پنل جلو به نمایشگر اختصاص یافته است.

این نمایشگر از رفرش ریت 90 هرتزی تصویر هم پشتیبانی می‌کند که نسبت به حالت استاندارد (60 هرتز) روان‌ترست و پیمایش در طول رابط کاربری به وسیله‌ی آن با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد؛ همچنین با برخورداری از این قابلیت می‌توان بازی‌ها را با فریم‌ریت بالاتری اجرا کرد. نرخ نمونه برداری لمسی در Poco M4 Pro هم 180 هرتز است؛ یعنی صفحه‌ی تاچ گوشی در هر ثانیه 180 بار به دنبال دستور جدید می‌گردد، به زبان ساده‌تر می‌توان گفت که حساسیت و پاسخگویی نمایشگر نسبت به لمس بسیار بالاست.

همان طور که اشاره کردیم این نمایشگر روشنایی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد؛ در واقع پیک روشنایی تصویر در پوکو ام ۴ پرو به 1000 نیت می‌رسد که عملاً باعث می‌شود حتی زیر نور مستقیم آفتاب هم محتوای نمایشگر به خوبی قابل‌مشاهده باشد. در مجموع صفحه نمایش Poco M4 Pro 4g برای مشاهده‌ی محتواهای ویدئویی، مطالعه‌ی کتاب‌های الکترونیکی، وب گردی و حتی بازی کردن، گزینه‌ای ایده‌آل است.

تست صدا پوکو M4 پرو 4G

پوکو M4 Pro مجهز به بلندگوی استریو با چیدمان همیشگی شیائومی است. سیستم انتقال صوتی به نحوی طراحی شده که می‌توانید انتظار داشته باشید هنگام تماس، صدا راحت‌تر پخش شود.

دو بلندگو بکار رفته از نظر بلندی صدا و پاسخ صدایی برابر نیستند، در واقع بلندگوی پایینی عملکرد بهتری دارد. به طور کلی، طبق نتایج تست‌های به عمل آمده می‌توان میزان بلندی صدای را مثل نسخه 5جی این مدل و در رده “بسیار خوب” قرار داد.

باتری گوشی پوکو M4 پرو

یکی از معدود مشخصه‌هایی که در هر دو مدل این گوشی یکسانست، ظرفیت باتری و سرعت فست شارژ است. هر دو مدل به یک باتری لیتیوم-پلیمری با ظرفیت 5000 میلی‌امپر مجهز شده‌اند که از فست شارژ 33 واتی پشتیبانی می‌کند.

پوکو M4 پرو 4G قادرست حدود 20 ساعت پخش ویدیو (با رفرش ریت 60 هرتز) و بیش از 15 ساعت وبگردی از طریق Wi-Fi (این مورد در حالت 90 هرتزی) را انجام دهد. همچنین، نزدیک به 39 ساعت می‌توان به طور مداوم با آن مکالمه صوتی انجام داد. امتیاز کلی استقامت باتری این مدل در تست‌های به عمل آمده به 126 ساعت رسید.

در واقع با وجودی که پوکو ام ۴ پرو وزن و ضخانمت کمتری نسبت به مدل دیگر دارد، حجم باتری آن کم نشده و عملاً برخورداری از باتری به بزرگی 5000 میلی‌آمپر در یک گوشی با قطری حدود 8 میلی‌متر و وزنی کمتر از 180 گرم جالب توجه است.

باید توجه داشت که تراشه‌ی بکار رفته در پوکو M4 پرو معماری ساخت 12 نانومتری دارد که عملاً نشانده‌ی قطر 12 نانومتری ماسفت‌های بکار رفته در آنست. همان طور که پیش از این هم اشاره کردیم، هر چقدر لیتوگرافی ظریفتر باشد، در مصرف انرژی صرفه‌جویی بیش‌تری می‌شود. با در نظر گرفتن این موضوع و البته توجه به پیک روشنایی بالای نمایشگر می‌توان نتیجه گرفت که عمر باتری پوکو M4 پرو 4G نسبت به مدل دیگر کوتاه‌ترست، ولی برای مصرف روزانه کافیست و اگر زیاد از گوشی استفاده نکنید، تا چند روز هم دوام می‌آورد.

البته پشتیبانی از فست شارژ 33 واتی به شما کمک می‌کند بتوانید با صرف زمانی حدود 1 ساعت این مدل را فول شارژ کنید و عملاً جای نگرانی در مورد باتری و شارژ M4Pro نیست. فراموش نکنید که بسته به بازار فروش، ممکن است پوکو در جعبه‌ی همه‌ی نسخه‌های گوشی Poco M4 Pro 4G شارژر 33 واتی را همراه با گوشی عرضه نکند و شما مجبور به تهیه آن به صورت جداگانه شوید.

دوربین پوکو ام ۴ پرو

دوربین نیز از دیگر نقاط قوت پوکو ام 4 پرو است. این مدل در بخش دوربین نسبت به همتای 5G خود ارتقا یافته است، البته منظور ما دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی اضافه شده نیست. در این نسخه شما در کنار صفحه نمایش آمولد یک دوربین اصلی با وضوح بالاتر با سنسور بزرگتر دریافت می‌کنید، دو موردی که از مزایای خرید پوکو ام ۴ پرو هم محسوب می‌شود.

در واقع دوربین گوشی M4 Pro ترکیب لنزی 3گانه دارد که لنز اصلی آن یک سنسور واید 64 مگاپیکسلیست که از قابلیت PDAF یا همان فوکوس خودکار نیز برخوردارست و لنز اولترا واید 8 مگاپیکسلی با زاویه 118 درجه و لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز آن را همراهی می‌کنند. در عکس‌هایی که این دوربین ثبت می‌کند، رنگ‌ها زیاد اشباع نشده‌اند و حتی در نور کم و محیط های داخلی هم کیفیت لازم را دارند، با این وجود اگر زیاد دقیق شوید می‌بینید که اندکی تناژ سبزی در تصاویر دیده می‌شود. نمونه‌های مختلف عکس پوکو M4 پرو به همراه بررسی کیفیتشان را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید.

بررسی کیفیت لنز اصلی M4 Pro

عکس‌های که در نور روز با دوربین اصلی Poco M4 Pro گرفته می‌شود از بهترین عکس‌هایی هستند که در این رنج قیمت می‌توانید دریافت کنید. این لنز در حالت پیش‌فرض 16 مگاپیکسلی، جزئیات زیادی را ثبت می‌کند و این یک گام فراتر از نسخه 5جی و همتای شیائومی خودش است. اگر خیلی به جزئیات دقت کنیم اندکی نویز به چشم می‌خورد، اما قابل چشم پوشیست.

محدوده دینامیکی نیز بسیار خوبست. تاگل HDR نیز در تنظیمات به چشم می‌خورد که در صورت تمایل می‌توانید در هر موقعیتی که خواستید آن را فعال کنید. در بازتولید رنگ هیچ مشکلی به چشم نمی‌خورد و شما می‌توانید تصاویری زنده با رنگ‌های دلپذیر دریافت کنید.

روشن کردن هوش مصنوعی (AI) کنتراست و شارپنس رنگ‌ها را افزایش می‌دهد. در سطح زوم 2 برابری نیز می‌توانید انتظار نتایج مناسبی را داشته باشید. همچنین، حالت 64 مگاپیکسلی با رزولوشن کامل در نمایش جزئیات کمی بهتر عمل می‌کند، اما نویز بیشتری در این 

کیفیت عکاسی Poco M4 Pro 4G در حالت پرتره

پرتره‌های پوکو ام ۴ پرو سوژه را به خوبی تشخیص می‌دهد و حتی استایل‌های پیچیده مو نیز به طور دقیقی ارائه می‌شوند. سطح پیش‌فرض تاری پس‌زمینه بیش از حد نیست و عکس‌هایی با ظاهری طبیعی ایجاد می‌کند.

کیفیت عکس‌های سلفی گوشی Poco M4 Pro

 

دوربین سلفی گوشی Poco M4 Pro هم یک لنز واید 16 مگاپیکسلیست که در نور کافی عکس‌های بسیار خوبی را ثبت می‌کند، اما در صورتی که نور کم باشد، کیفیت عکس‌ها تا اندازه‌ای افت می‌کند. سلفی‌های پوکو M4 پرو به دلیل سنسور متفاوت بکار رفته در آن تا حدودی جزئیات را بهتر از نمونه‌های موجود در نسخه 5G نشان می‌دهند. محدوده دینامیکی بسیار خوب و رنگ‌ها هم خوشایند هستند.
پرتره‌های سلفی نیز بسیار خوب هستند و هیچ مشکل اساسی در تشخیص سوژه وجود ندارد. HDR نیز در این حالت در دسترس است که بسیار هم مورد استقبال قرار می‌گیرد.

تجربه عکاسی با لنز اولتراواید پوکو ام فور پرو

دوربین 8 مگاپیکسلی فوق عریض Poco M4 Pro مشخصات و کیفیت بسیار خوبی دارد. ارائه جزئیات به خصوص در این بازه قیمتی خیلی خوب است، محدوده دینامیکی را نیز می‌توان با عبارت “به اندازه کافی خوب” توصیف کرد، اما بازتولید رنگ‌ها در نسخه 5G بهترست.

لنز ماکرو پوکو M4 پرو 4G

کیفیت عکاسی از نمای نزدیک با این لنز خیلی قابل‌توجه نیست. در حالی که برخلاف نسخه 5جی امکان ثبت تصاویر از فاصله بسیار نزدیک به اشیاء در این مدل وجود دارد، اما برای ثبت جزئیات چندان توانمند نیست.این مدل مثل گوشی‌های رده بالای شیائومی نایت مود خودکار ندارد، اما همچنان با در نظر گرفتن کلاس قیمتی در عکاسی شب با دوربین اصلی خود تصاویری زیبا به نمایش می‌گذارد. البته مقدار نسبتاً زیادی نویز در تصاویر شب وجود دارد، اما به طور کلی وضوح و جزئیات خوب هستند.

کیفیت ویدئو گوشی پوکو M4 پرو

از نظر ضبط ویدئو هم عملکرد دوربین اصلی و سلفی Poco M4 Pro رضایت‌بخش است. در این گوشی خبری از OIS یا لرزشگیر تصویر نیست و همچنین نهایت کیفیتی که می‌توانید با آن ویدئو ضبط کنید 1080 پیکسل با سرعت فریم برداری 30 فریم در هر ثانیه است و عملاً ضبط فیلم‌های 4K و یا حتی ثبت 60 فریم در ثانیه (که در حالت اسلوموشن کاربرد دارد) در دسترس نیست. با این حساب نمی‌توان دوربین را برای فیلم‌برداری حرفه‌ای دانست. اگر پوکو ام ۴ پرو را برای تولید محتواهای ویدئویی مد نظر داشته‌اید، احتمالاً نمی‌تواند رضایتتان را جلب کند، ولی اگر اولویتتان ضبط ویدئو نباشد مجموعاً فیلم‌هایی که این دوربین می‌گیرد قابل قبول هستند.

بررسی ارزش خرید پوکو ام ۴ پرو

در سال های اخیر بازار خرید گوشی‌های پوکو در ایران حسابی داغ شده و عملاً همه جا در دست همه اقشار جامعه می‌توان گوشیهای این برند نوپا را دید. دلیل این حجم بالای فروش، مقرون‌به‌صرفه بودن همه‌ی مدل‌هاییست که پوکو عرضه می‌کند. عملاً در هر کلاس قیمتی که به دنبال گوشی بگردید و برند های مختلف را مقایسه کنید، ‌می‌بینید که مدل‌های پوکو یکی از بهترین سخت‌افزارها را دارند.

پوکو M4 پرو 4g هم ازین قائده مستثنی نیست و در ازای قیمت 220 یورویی‌اش قابلیت‌های بسیار خوب و کاربردی را ارائه می‌دهد. اگر تا به اینجای نقد و بررسی را دنبال کرده باشید، قطعاً خودتان به بالا بودن ارزش خرید پوکو M4 پرو پی برده‌اید.

اگر تمایل به داشتن یک میانرده‌ی همه‌فن‌حریف و جدید دارید که قیمت مناسبی داشته باشد و تا چند سال آینده شما را به شکلی همراهی کند که احساس نیاز به تعویض تلفن همراهتان نکنید، در انتخاب و خرید پوکو ام ۴ پرو تعلل نکنید.

 

ویرایش شده توسط bahram5280

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...