رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
Muncy347

Adidas NMD_R1 Vásároljon

پست های پیشنهاد شده

Adidas NMD_R1 Vásároljon
hw211.jpg

Noha az Adidas NMD_R1 Vásároljon már nem áll népszerűsége csúcsán, már a 2010-es években bebetonozta magát a márka egyik legfelkapottabb sziluettjévé. A franchise ötödik évfordulója előtt a Three Stripes új életet ad néhány legikonikusabb kiadványának. Példa: egy hamarosan megjelenő Adidas NMD_R1 Rendeljen, amelynek színvilága majdnem megegyezik az adidas NMD OG színvilágával.

A felsőrész teljes egészében fekete Primeknit textilből készült, még nem tartalmaz csipkeketrecet és az oldalsó csíkokat. Ehelyett a csíkok a fekete öltéseken keresztül alig látszó megjelenést választanak. Az 
igazi Adidas NMD_R1 nők szerint a pár rugalmas, zokniszerű illeszkedést és kényelmes, habszivacs Boost középtalpat kínál. A talpegységen található jeladó dugók piros és kék színűek, emlékeztetve az első kiadandó párra. A láb alatti fekete gumitalp teszi teljessé a nosztalgiát idéző dizájnt.

Amióta az év elején piacra dobta minden idők egyik legjobb, április 20-ához kapcsolódó (4/20) tornacipőjét, a South Park és az Adidas egy kitalált, központi coloradói város polgárait örökíti meg tornacipő formájában. Miután már bemutatták a Stan Marsh és Kyle Broflovski által ihletett párokat, a partnerség a közelmúltban Kenny McCormick emlékét állította az Adidas NMD_R1 férfiak.
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...