رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
Dickvanos

adidas skor herr svart

پست های پیشنهاد شده

Efter att den globala superstjärnan Pharell Williams släppte desprovisto adidas Basics Apparel Selection för inte så länge sedan, har Pharell än en gång flyttat hauptaugenmerk på sin berömda NMD-silhuett, och resultatet är ganska vackert. Så om i har varit en långvarig samlare av hans Human being Race-serie med Three Stripes-jätten, måste du förbereda drill down för den kommande utgåvan av Pharrell x mba NMD Hu "Aqua Blue". Klädda i ett sommarfärdigt tema släpper den förnyade adidas NMD modellen njuter av en "Aqua Blue" -färg som täcker living room Primeknit-konstruerade överdelen överallt. Ej bara det utan Boost-mellansulan i full längd som omsluter EVA-pluggar och hun signatur-TPU-midfotsburarna som är utrustade med ett traditionellt snörningssystem i repstil, får också samma färg för  adidas skor herr svart ett tonalt utseende. Även om krage foder visas we stark svart för durante färg pop.

Adidas har byggt på sin relativt populära Ultra Boost Uncaged-siluett-sneakers och har just meddelat den överhängande lanseringen audio-video deras allra första snörlösa prestandasko.  adidas ultra boost skor herr har utformats s?rskilt för den vanliga and livsstilsmarknadsmarknaden för att fungera som både löparsko & stadsvandring. Hela överdelen är bildad av adidas Primeknit-vävda strumpformiga material för living room extra biten av stöd och kompression som håller foten som en personer hud. Med borttagandet audio-video snören gör slip-on-funktionen additional enkel att montera. Denna nya iteration av Extremely Boost håller fortfarande lika hälräknare som de tidigare modellerna tillsammans med desprovisto fotavslappnande mellansula i complete längd. Gatukontakt görs på en kontinentalsula av gummi.

EG7490_1_1.jpg

Om du har följt resan från Kanye To the west och adidas sedan hun två först började lansera samarbetsprodukter 2015, vet i att vid en trainer kan lagret i huvudsak gå ner vid varje given punkt. Nyheter dykt upp tidigare om att YEEZY BOOST 700 'Wave Jogger "och YEEZY BOOST 450 V2" Tail Light "kommer att fyllas på senare i år, och nu lär vi oss att ytterligare en är inställd på 2021: s släppkalender: YEEZY 500" Blush ”. Denna färgväg - som ursprungligen kallades” Desert Rat ”- föll ursprungligen tillbaka i februari 2018 & var den allra första YEEZY 500 som släpptes till allmänheten via durante begränsad förbeställning för followers baserade i större fragment av Los Angeles och Ny. adidas skor yeezy rea Skon väljer den monokromatiska estetiken och använder desprovisto nominella nyans för att spilla över dess nätunderlägg och lurviga mockaskikt överst.

adidas Originals har släppt många sneakers i vintagestil i år, inklusive Continental 80 “Flared”. Den sista utgåvan är en time av Continental-sneakers, som kallas Continental Vulc, och anländer till "Cloud White and Collegiate Green. " Inspirerad av 80-talets träning skriker adidas-sneakers retrovibbar. Överdelen är gjord av slätt vitt läder i kombination mediterranean sea nubuck för att lägga till lite struktur på skon. En nötningsbeständig, adidas skor continental 80  blek beige muddskydd sitter på tåhatten, vilket ger sneakeren ett slitet utseende medan den fortfarande känns fräsch. Yttersulangummit har vulkaniserats cepa hög temperatur för att säkerställa längre slitage & hållbarhet. Med en färgsticka, hälkåpan och adidas-logotyperna på tungan och sidorna är de i en djupgrön nyans.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...