رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
hpvdarman

روش های پیشگیری از ایجاد فیستول در بارداری

پست های پیشنهاد شده

بسیاری از بیماران ادعا دارند که به وجود آمدن فیستول اجتناب ناپذیر است. ممکن است این حرف تا حدودی درست باشد. اما در صورتی که مطمئن باشید روشهای زیر را دنبال می کنید، این احتمال را به حداقل می رسانید:

  • رعایت بهداشت مقعد: تمیز و خشک نگه داشتن ناحیه اطراف مقعد برای جلوگیری از عفونت بسیار مهم است. پس از اجابت مزاج از دستمال مرطوب بدون عطر یا آب گرم استفاده کنید تا تحریک را به حداقل برسانید.
  • داشتن رژیم غذایی با فیبر بالا: مصرف غذاهای غنی از فیبر مانند میوه ها، سبزیجات و غلات کامل می تواند به جلوگیری از یبوست و کاهش فشار در حین حرکات روده کمک کند.
  • هیدراته نگه داشتن بدن: نوشیدن آب کافی به هضم درست غذا در دستگاه گوارش کمک می کند و از سفت شدن مدفوع، پیش ساز رایج شقاق و آبسه مقعدی جلوگیری می کند.
  • ورزش منظم: ورزش های سبک تا متوسط، مانند پیاده روی یا یوگای قبل از تولد، منظم بودن روده را بهبود بخشیده و گردش خون را تقویت میکنند.
  • درمان سریع آبسه: اگر متوجه تورم، درد یا قرمزی در اطراف مقعد شدید، فوراً با جراح عمومی یا متخصص کولورکتال مشورت کنید تا از پیشرفت آبسه به فیستول جلوگیری کرده باشید.

درمان آبسه و فیستول مقعد در بارداری

زمانی که متوجه شدید به فیستول در بارداری دچار هستید، بیش از هر نکته دیگری باید به روش درمان انتخابی خود دقت کنید. زیرا این روش فقط بر سلامت شما اثر نگذاشته، بلکه ممکن است انجام روش نامناسب برای وضعیت نوزاد خطرناک باشد. بسته به شدت بیماری، روش های درمان میتواند از درمان خانگی شروع شده تا به جراحی برسد.

1. روشهای درمان بدون جراحی

برای موارد خفیف یا در اوایل بارداری، پزشک اغلب یکی از روش های خانگی را توصیه میکند که کاملا برای سلامت مادر و جنین بی ضرر باشد.

  • حمام سیتز گرم: نشستن در آب گرم چندین بار در روز و قرار دادن این ناحیه داخل آب گرم می تواند درد را کم کرده، تورم را کاهش دهد و باعث بهبودی شود.
  • آنتی بیوتیک ها: در صورت وجود عفونت، قبل از شروع هر درمان اساسی، نیاز به خشک کردن عفونت از طریق استفاده از طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها است.
  • تسکین درد: در صورتی که پزشک با استفاده از مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن موافقت کند، می توانید برای تسکین درد مصرف کنید.

2. روش های درمان تهاجمی (جراحی، ستون و…)

در موارد شدیدتر، یکی از روش های جراحی برای درمان ضروری هستند. اما از آنجایی که مادران باردار به دلیل حفظ سلامت جنین خود مجاز به انجام جراحی نیستند، باید تا بعد از زایمان دست نگه دارند. بنابراین موارد زیر تنها جهت اطلاع شما از روشهای عمل جراحی فیستول معرفی شده اند:

  • قرار دادن ستون: ستون نوعی نخ جراحی ترمیم کننده است که در فیستول قرار می گیرد تا آن را باز نگه داشته تا به مرور زمان تخلیه کند. این تخلیه از عفونت های مختلف جلوگیری می کند. برای زنان باردار در ماه های آخر که خطر سقط کمتر است، شاید پزشک نخ ستون را قرار دهد.
  • فیستولوتومی: شامل بریدن کل مجرای فیستول برای ترمیم است. با این حال، این روش اغلب تا پس از زایمان به تعویق می افتد که عوارض آن گریبانگیر مادر و جنین نشود.
  • جراحی فلپ پیشرفته: این راه برای فیستول های پیچیده استفاده می شود، زیرا تکنیک آن شامل ترمیم فیستول با قسمتی از پوست خود بدن است. معمولاً برای درمان پس از زایمان اختصاص دارد.

https://cliniczarei.com/articles/فیستول-بارداری/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...