رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
kave5280

نحوه تعمیر سیفون توالت فرنگی

پست های پیشنهاد شده

%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%

سیفون توالت یکی از اجزای مهم و ضروری در توالت‌های فرنگی است. این قسمت از توالت برای خروج فاضلاب و آب کثیف به کانال‌های فاضلاب مخصوص کمک می‌کند. اگر سیفون توالت فرنگی خراب شود یا مشکلی پیدا کند، ممکن است باعث نشت آب یا بوی نامطبوع شود. در این مقاله، به نحوه تعمیر سیفون توالت فرنگی خود به صورت مرحله به مرحله می‌پردازیم.

مرحله 1: خاموش کردن آب

 

ابتدا از خاموش کردن آب توالت اطمینان حاصل کنید. برای انجام این کار، معمولاً یک شیر خاموش در نزدیکی توالت وجود دارد که می‌توانید ببندید.
مرحله 2: باز کردن درپوش
درپوش توالت را با دقت بردارید تا به سیفون دسترسی داشته باشید.

 

 

مرحله 3: تمیز کردن سیفون
با استفاده از یک دستمال یا اسفنج، سطح داخلی سیفون را تمیز کنید. از مواد شیمیایی نیز می‌توانید برای این منظور استفاده کنید.

 

 

مرحله 4: بررسی لوله‌ها
لوله‌های ورودی و خروجی سیفون را برای مسدودی‌ها یا انسدادها بررسی کنید. اگر لوله‌ها بسته یا مسدود هستند، آن‌ها را با دقت باز کنید و انسدادها را حذف کنید.

 

 

مرحله 5: بررسی سیلیکون‌ها و زیرسیفون
اگر سیفون دچار ترک یا سوراخی شده است، باید آن را تعمیر کنید یا جایگزین کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که سیلیکون‌ها و زیرسیفون نیز در وضعیت خوبی قرار دارند.

 

مرحله 6: ترتیب مجدد قطعات

قطعات سیفون را با دقت مجدداً به ترتیب قبلی خود بچینید. درپوش را بگذارید و آب را باز کنید.

مرحله 7: بازگشت به عملکرد عادی

آب را دوباره روشن کنید و از سیفون تعمیر شده خود استفاده کنید. اگر مشکلی باقی مانده باشد، با تکنسین تخصصی توالت تماس بگیرید.

نکات پایانی:

 

حتماً قبل از تعمیر سیفون، از خاموش کردن آب اطمینان حاصل کنید.
در هنگام تمیز کردن سیفون، از مواد شیمیایی مناسب و دستکفی استفاده کنید.
در صورت عدم توانایی در تعمیر سیفون یا مشکلات جدی توالت، تماس با تکنسین متخصص توالت یا لوله کشی در نظر بگیرید.
با انجام مراحل فوق، می‌توانید سیفون توالت فرنگی خود را به راحتی تعمیر کرده و عملکرد بهینه آن را بازیابی کنید.

 

 

لوله بازکنی شمال تهران قیمت مناسب با دستگاه جدید و فنر سر مته دار به صورت شبانه روزی و بدون تعطیلی در خدمت شما مشتریان عزیز تهرانی است.

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ولی همیشه لازم نیست سیفون توالت فرنگی تعویض بشه در زمان گرفتگی سیفون میشه از روش های ساده ای برای باز کردن گرفتگی ها استفاده کرد

من می خوام چند تا از این روش ها رو تو اینجا بنویسم که از روی سایت خدمات فنی کاوه بر داشتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توالت فرنگی هم مثل توالت ایرانی به دلایل مختلفی نظیر تجمع مدفوع در سیفون، انداختن دستمال کاغدی، افتادن گوشی و اشیاء بزرگ، ریختن خاک و سنگ داخل توالت و … می گیرد و باید با استفاده از روش های مخصوص لوله بازکنی گرفتگی آن را باز کرد.

خیلی از افراد روشی مناسب برای باز کردن گرفتگی توالت فرنگی در نظر ندارند. در حالی که روش های بسیار ساده و کاربردی وجود دارد که به کمک آنها می توان گرفتگی های توالت فرنگی را رفع کرد.

در این مطلب کمی در مورد علل گرفتگی توالت فرنگی بحث شده و سپس روش های باز کردن گرفتگی های مختلف در کاسه توالت فرنگی آموزش داده شده است. پس با ما همراه باشید.

دلایل اصلی گرفتگی توالت فرنگی: چرا چاه توالت فرنگی بالا می زند؟
همانطور که در بالا ذکر شد گرفتگی چاه توالت فرنگی دلایل مختلفی دارد. تقریبا تمام دلایلی که برای گرفتگی توالت ایرانی مطرح است در توالت فرنگی هم رخ می دهد. این دلایل عبارت اند از:

  • تجمع مدفوع در سیفون
  • انداختن دستمال کاغذی و نوار بهداشتی در کاسه توالت
  • افتادن اجسام بزرگ مثل گوشی، دسته کلید، سوئیچ و اسباب بازی بچه
  • رسوب و جرم‌گرفتگی لوله‌های فاضلاب
  • ریختن اشیاء سخت مثل سنگ، آجر، گچ و سیمان

تقریبا تمام گرفتگی های ایجاد شده در توالت فرنگی به یکی از دلایل فوق ایجاد می شوند. اگر بتوانید به هر روشی از گرفتگی توالت فرنگی جلوگیری کنید که چه بهتر.

ولی اگر نمی توانید این کار را انجام دهید یا دیگر گرفتگی در توالت ایجاد شده و نیاز به لوله بازکنی دارید ناچار هستید در بخش بعد روش های آموزش لوله بازکنی توالت فرنگی را بیاموزید و اقدام به باز کردن توالت فرنگی خود کنید. در صورتی که توالت فرنگی شما گرفتگی دارد، می‌توانید با استفاده از روش‌های خانگی آن را باز کنید.

آموزش روش های کاربردی جهت باز کردن گرفتگی توالت فرنگی
در بخش بعد چند روش لوله بازکنی توالت فرنگی جهت رفع گرفتگی آن ارائه شده که بسته به نوع و علت گرفتگی و میزان تخصص و تجهیزات خود از یک یا چند روش استفاده کنید. توجه داشته باشید که برخی از روش ها تنها برای یک یا چند گرفتگی خاص کاربرد دارد.

روش ۱: استفاده از آب (گرفتگی با مدفوع)
این روش ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش برای رفع کردن گرفتگی توالت فرنگی است. تنها مسئله مهم در این روش این است که گرفتگی حتما باید ناشی از تجمع فضولات در سیفون یا لوله فاضلاب توالت فرنگی باشد. چراکه اگر علت دیگری برای گرفتگی مطرح باشد توالت نه تنها باز نمی شود بلکه فاضلاب هم در کاسه توالت فرنگی جمع می شود و حتی از آن بیرون می زند.

برای این کار کافی است حجم زیادی آب داخل کاسه توالت فرنگی خالی کنید طوری که حداقل دو سوم کاسه توالت از آب پر شود. توالت را به همین صورت رها کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در همین حالت بماند. پس از آن به احتمال بسیار زیاد شاهد باز شدن توالت خواهید بود.

روش ۲: استفاده از آب داغ (گرفتگی با مدفوع)
اگر روش قبلی را انجام داده اید و صبر و حوصله کافی دارید می توانید این روش را هم امتحان کنید. مراحل کار کاملا شبیه به روش قبل است با این تفاوت که در آن از آب داغ استفاده می کنیم. خب می دانید که آب داغ خاصیت شویندگی و بازکنندگی دارد. به کمک آب داغ کثیفی لباس ها یا چربی ظروف راحت تر شسته می شود.

به این دلیل ما برای رفع گرفتگی چاه توالت فرنگی از آب داغ استفاده می کنیم. توجه به دو نکته برای استفاده از این روش بسیار اهمیت دارد. یکی این که برای باز کردن توالت فرنگی با آب داغ باید کاسه و لوله توالت فرنگی خالی باشد. یعنی هیچ آب یا فاضلابی در آن نباشد تا آب داغ بتواند مستقیم به عمق گرفتگی نفوذ کند. پس اگر در توالت آب و فاضلاب جمع شده صبر کنید کم کم تخلیه شود. دوم این که هنگام ریختن آب داغ کاسه توالت نباید خیلی سرد باشد چون در این صورت ریختن آب داغ باعث ترک خوردن و شکستن توالت فرنگی سرامیکی می شود.

روش ۳: استفاده از پمپ دستی (گرفتگی با مدفوع، دستمال کاغذی و …)
پمپ دستی یا تلمبه چاه بازکن وسیله‌ای است که برای باز کردن گرفتگی لوله‌های فاضلاب استفاده می‌شود. همان قطعات لاستیکی نرم که روی آن یک دسته نصب شده و در خانه های قدیمی زیاد دیده می شود.

پمپ دستی برای باز کردن اکثر گرفتگی های سطحی و نیمه سخت کاربرد دارد و باعث رفع گرفتگی می شود. برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب توالت فرنگی هم می توان از پمپ چاه بازکنی استفاده کرد. تنها نکته مهم این است علت گرفتگی نباید سخت باشد. گرفتگی با مدفوع، دستمال کاغذی، برگ، جرم و رسوب لوله و از این دست گرفگتی ها سطحی به حساب می آید که به راحتی با تلمبه دستی باز می شود. گرفتگی با پوشک، نوار بهداشتی، خاک و امثال اینها هم نیمه سخت است و ممکن است باز شود.

روش ۴: استفاده از سیم فلزی

با استفاده از سیم مفتولی فلزی می توان برخی از گرفتگی های توالت فرنگی را باز کرد. اگر گرفتگی سیفون توالت فرنگی به دلیل باقی ماندن مدفوع در سیفون یا افتادن جسم خارجی مانند دستمال کاغذی، اسباب بازی و یا دستمال بهداشتی باشد می‌توانید به کمک یک سیم برای باز کردن آن اقدام کنید.

برای این کار، ابتدا یک قطعه سیم فلزی مثل جا لباسی فلزی پیدا کنید و آن را باز کنید. سیم را خم کنید تا به شکل یک قلاب در آید. سپس، آن را داخل لوله توالت فرو ببرید و تکان دهید تا باعث جابجا شدن مدفوع و یا جابجا شدن گرفتگی داخل لوله و سپس باز شدن مسیر فاضلاب توالت شود.

روش ۵: استفاده از اسید چاه بازکن (گرفتگی با جرم و رسوب لوله)
حتما می دانید که اسید یک ماده خورنده است که در تماس با اجسام مختلف در آنها خوردگی ایجاد می کند. از اسید می توان برای باز کردن گرفتگی لوله‌های فاضلاب نیز استفاده کرد. از این روی اسید های مخصوص لوله بازکنی تحت عنوان محصول یا مایع لوله بازکنی در بازار به فروش می رسد که کاربرد آنها لوله بازکنی گرفتگی ها و باز کردن مسید لوله است.

به طور کلی استفاده از این روش پیشنهاد نمی شود چون در عین حال که اسید گرفتگی را باز می کند، در لوله و اتصالات فاضلاب هم خوردگی ایجاد می کند و به مرور باعث از بین رفتن لوله فاضلاب می شود. با این وجود اگر تمایل به استفاده از اسید لوله بازکی دارید باید ابتدا دستورالعمل‌های روی برچسب محصول را به دقت مطالعه کنید.

روش ۶: استفاده از فنر دستی لوله بازکنی (گرفتگی با خاک و آشغال)

فنر لوله بازکنی وسیله‌ای است که برای باز کردن گرفتگی‌های شدید لوله‌های فاضلاب استفاده می‌شود. یک فنر بلند که سر آن برای باز کردن گرفتگی و انتهای آن برای گرفتن و چرخواندن با دست است که یک دسته دارد. فنر دستی چون طول و زور محدودی دارد برای همه گرفتگی های سخت مناسب نیست. اما گرفتگی با خاک، آشغال، پارچه، دستمال کاغذی، پوشک، نوار بهداشتی و از این دست گرفتگی ها را به خوبی باز می کند.

برای استفاده از فنر لوله بازکنی دستی باید سر آن را به آرامی وارد خروجی فاضلاب داخل کاسه توالت فرنگی کنید و همینطور فرو کنید تا دیگر امکان فرو رفتن وجود نداشته باشد. این یعنی سر فنر به گرفتگی رسیدن است. حالا باید به کمک دسته به آرامی فنر را بچرخانید. همزمان با چرخاندن دسته فنر را کمی عقب بکشید و مجدد با فشار داخل لوله فرو کنید تا فشار مضاعفی به گرفتگی وارد شود.

روش ۷: استفاده از ژنراتور لوله بازکنی

ژنراتور لوله بازکنی یا فنر برقی یک دستگاه مخصوص لوله بازکنی است از یک فنر بلند (بسیار بلند تر از فنر دستی) و یک موتور الکتریکی تشکیل شده که به کمک برق فنر به چرخش در می آید و گرفتگی ها را باز می کند. پر واضح است که استفاده از فنر برقی برای لوله بازکنی هم نیاز به دستگاه مورد نظر و هم تجربه کار با آن را دارد که احتمالا هیچ یک از این دو در اختیار شما خواننده عزیز نیست. لذا عملا امکان استفاده از این روش برای شما فراهم نمی باشد.

استفاده از ژنراتور برای رفع گرفتگی فاضلاب توالت فرنگی بسیار مناسب و کاربردی است و اکثر شرکت های لوله بازکنی و تکنسین های فعال در این حوزه از فنر لوله بازکنی برقی برای باز کردن توالت استفاده می کنند. اگر به کمک روش های فوق موفق به باز کردن گرفتگی توالت فرنگی نشدید توصیه می کنیم حتما با یک تکنسین مجرب تماس بگیرید و از او بخواهید که توالت فرنگی شما را لوله بازکنی کند.

جمع بندی
برای باز کردن گرفتگی های عمقی و پیچیده در توالت فرنگی که خودتان قادر به باز کردنشان نیستید حتما از تکنسین های مجرب لوله بازکنی در تهران کمک بگیرید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...