رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
foodonly

مهم ترین عوارض ایمپلنت دندان و راه های پیشگیری از آن

پست های پیشنهاد شده

دندان های افراد در سنین مختلف و به دلایل مختلفی مانند ژنتیک و ضربه ممکن است بیفتد. جای خالی دندان در دهان، زیبایی لبخند را از بین برده و اعتماد به نفس فرد را کاهش می دهد. یکی از روش های درمانی که برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته مورد استفاده قرار می گیرد، ایمپلنت دندان است. این درمان مانند هر درمان دیگری، ممکن است در کنار مزایایی که دارد، یک سری عوارض کوتاه مدت و بلند مدت نیز داشته باشد.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت یک پروتز دندانی ثابت است که برای جایگزین کردن دندان از دست رفته به کار می‌ رود. در این روش، پایه ایمپلنت یا پیچ ایمپلنت را با کمک جراحی به استخوان فک پیوند می‌ دهند. بعد از جوش خوردن پایه ایمپلنت، سایر اجزای آن شامل اباتمنت و سپس پروتز یا روکش بر روی آن نصب می‌ شوند. ایمپلنت دندان ظاهری کاملا شبیه به دندان های طبیعی دارد و بهترین گزینه برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته است اما باز هم احتمال بروز عوارض خفیف تا جدی وجود دارد.
ایمپلنت دندان چه عوارضی دارد؟
بروز برخی از عوارض بعد از نصب ایمپلنت کاملا طبیعی است و بعد از گذشت چند روز از بین می روند. عوارض شایع شامل درد، تورم، تب، خونریزی خفیف، کبودی و لق شدن دندان کناری و حساسیت هستند. علاوه بر عوارض کوتاه مدتی که بعد از کاشت ایمپلنت به وجود می آیند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
افتادن روکش ایمپلنت
روکش ایمپلنت با چسپ مخصوصی چسبانده می شود که در صورت بی دقتی در نصب روکش و استفاده از چسب نامرغوب، احتمال افتادن آن وجود دارد که باید مجدد برای نصب آن به یک دندانپزشک متخصص مراجعه کرد.
شل و لق شدن پیچ ایمپلنت از عوارض ایمپلنت دندان
در بعضی مواقع ممکن است پیچ ایمپلنت شل یا لق شود. این مورد به دلیل کاشت نادرست پایه ایمپلنت توسط دندانپزشک و یا جوش نخوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک اتفاق می‌ افتد. در این حالت با وارد شدن فشار، ایمپلنت لق می شود و احتمالا نیاز به تعویض مجدد آن باشد.
بیشتر بخوانید: عفونت ایمپلنت دندان
پس زدن ایمپلنت
عدم موفقیت درمان و پس زدن ایمپلنت دندان توسط بافت استخوان فک، یکی از مهم ترین عوارض ایمپلنت است. سیستم ایمنی ضعیف، داشتن بیماری خود ایمنی، کمبود خون رسانی به محل کاشت ایمپلنت، ایجاد عفونت در محل ایمپلنت و … از جمله شرایطی هستند که در پس زدن ایمپلنت دندان نقش دارند.
بروز مشکلات سینوسی
 برخی از افرادی که کاشت ایمپلنت داشتند، از دردهای سینوسی شکایت دارند. در هنگام کاشت ایمپلنت، احتمال نفود به حفرات سینوسی و بیرون زدن سینوس ها وجود دارد.
منبع: bestdentist.ir
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...