رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
Muncy347

Goedkoop Nike Blazer Low

پست های پیشنهاد شده

Goedkoop Nike Blazer Low
fa580.jpg

In tegenstelling tot verschillende voorstellen van Nike Blazer Low Dames, geeft het aanstaande paar zich over aan een tweekleurige, nogal geïsoleerde esthetiek. Getrommeld leer over het bovenwerk geeft een "zwarte" tint, net als de versterkingsoverlays rond de basis en de aan een tennisschoen herinnerende swoosh-omtrek op de profielen. Branding op de tong onderbreekt enigszins het toonschema in "White", dat ook de tussenzool onder de voet overneemt. Zoals met veel van de Nike Blazer Low Heren van skateboarder Grant Taylor, rondt een lichte gombruine buitenzool het vrij eenvoudige paar af.

De Nike Blazer Low Korting heeft tientallen veelzijdige, budgetvriendelijkere opties geleverd sinds hij in 2017/2018 opnieuw de hoofdlijn van Swoosh-producten betrad. Voor zijn nieuwste stijl is het silhouet verschenen in een rijk "Pine Green" suède, perfect voor de zomer.

Zoals bij sommige van Goedkoop Nike Blazer Low voorstellen, heeft het nieuw gelanceerde paar een duurzame suède-compositie over het bovenwerk. Profiel-swooshes en hielonderlagen genieten ook van het harige materiaal, maar introduceren een gebroken wit contrast in de mix. Labels in vintage-stijl op de zichtbare schuimtong volgen het voorbeeld, net als de zool, die geen lichtgombruine buitenzool heeft voor een tonale esthetiek.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...