رفتن به مطلب
انجمن گرافیک ایران
quague

Converse All Star BB Schoenen

پست های پیشنهاد شده

Streetwear-giganten aan de westkust Undefeated hebben in 2011 heel veel samengewerkt met Puma en voor hun eerste teamup van het nieuwe jaar kwam het merk Five Strikes met de One Star op een op het Verre Oosten gebaseerd ontwerp dat net zo eenvoudig maar bevredigend is zoals al die '11 Clydes. De Converse All Star BB Heren/Dames heeft een eenvoudige grijze canvasbenadering om het moderne Tokio uit te beelden, maar in tegenstelling tot de neonverlichting van de stad, verbergen deze verbindingen hun flitsende aantrekkingskracht met een reflecterende bovenconstructie. Paarse veters vinden hun match op een inlegzool met een Edo-kimonoprint die een oude Tokyo-kaart uitbeeldt voor een schoen die eindigt als een casestudy over hoe je een unieke inspiratie perfect kunt uitvoeren zonder de schoen in een soort koekjestrommel te veranderen.

Obrazek

CX is het resultaat van jarenlang onderzoek en experimenteren. Converse All Star BB Schoenen Het is een innovatieve toolkit van materialen en processen die de manier waarop Converse-schoenen worden gemaakt, zal transformeren en nieuwe niveaus van comfort, draagbaarheid en design zal bieden. De CX-toolkit biedt comfort door middel van drie kernelementen: CX stretch canvas - een nieuwe materiaalinnovatie die zich aanpast aan de voet van een drager en gemakkelijk aan- en uittrekken mogelijk maakt, CX Foam - een combinatie van een PU-binnenzool met enkele dichtheid en een lichtgewicht phylon-tussenzool die de impact verhoogt absorptie om langdurig comfort te maximaliseren, en nieuw buitenzoolontwerp - CX-schuim wordt ondersteund door een nieuw rubberen buitenzoolontwerp dat flexibiliteit en verbeterde duurzaamheid biedt.

We hebben de populaire ontwerper zien spelen met oogjes in alle soorten en maten en hoewel zijn kenmerkende vintage look een precedent heeft boven alle andere JV-ontwerptaal, is de betekenis van stijlen met ritssluiting de afgelopen jaren niet overdreven. De nieuwste Converse All Star BB Korting gaat met een premium zwart leren bovenwerk, waarbij de neus een look van geborsteld staal toevoegt.

Converse All Star BB Goedkoop Met een opnieuw ontworpen buitenzool voor ultieme flexibiliteit, een innovatieve tussenzool van phylon-schuim om je pas te ondersteunen en een speciaal dynamisch stretch kunstleer voor een nieuw, ultracomfortabel bovenwerk dat is ontworpen om met je mee te bewegen. Een opvallende driedimensionale CX Foam-bumper op de hiel maakt een radicale stijlverklaring.

Deze opnieuw uitgevonden Kopen Converse All Star BB is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: String, Game Royal en Steel. Zoals blijkt uit de Kim Jones-collectie, heeft elk van de high-top stijlen een doorschijnende TPU-kooi die niet alleen het silhouet een strak randje geeft, maar ook voor duurzaamheid zorgt. De voorstellen zien ook een dubbel gestapeld zoolontwerp, wat resulteert in hogere, gegoten rubberen zijwanden. Ten slotte is de kenmerkende All Star-patch op de mediale zijkanten gedrukt om de nieuwe kijk op een klassieker af te ronden.

www.tigkicks.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...