خواهش میکنم،
خب الان موضوع برام روشن شد، اولا که عکاسی با موبایل رو کلا بیخیال شه، هیچ وقت به دوربین موبایل به عنوان یه دوربین برا عکاسی نگاه نکنه،
اگر نمیخواد تو عکاسی پیشرفت کنه پس بیخیال عکاسی زدن بشه چون دردسرش زیاده و مسئولیتی هستش،
بعدشم که از الان نباید به فکر کسب درآمد از عکاسی باشه چون تا بیاد عکاسی رو یاد بگیره دستش راه بیوفته خیلی زمان میبره،
عکاسی زدن و عکاسی کردن الکی نیست که شما امروز تصمیم بگیری عکاس بشی و فردا بری سراغ کار دیگه،
عکاسی عروس و داماد خیلی تخصصیه، نمیشه به همین راحتی شروع کرد به عکاسی عروس و داماد، شما باید این رو در نظر بگیری که عروس و داماد یک بار جشن میگیرن و کلی هزینه میکنن و تنها چیزی که براشون میمونه همین عکسها و ( فیلمهاست، توضیح خواهم داد) که خاطرات خوب اون شب رو براشون تداعی میکنه، اگر خدای نکرده عکس رو بد بندازید یا فلوع و فکوس خوبی نداشته باشید یا لرزشی تو عکس باشه نورپردازی بدی داشته باشین و یا خیلی موارد دیگه، دیگه نمیتونین کاری انجام بدین، تمام زحمات از بین میره،
اما(تصویر برداری) نه فیلمبرداری ، کلا این کار با عکاسی زمین تا کهکشان فرق داره، دوره های آموزشیش هم متفاوت هست، به همین سادگیا که فکر میکنین میشه از عروسی ها تصویربرداری کرد نیست، شرایطش خیلی سخت و دشوار و خسته کننده اس و مسئولیت فوق العاده سنگینی داره، تصویربرداری از عروسی مستلزم اینکه شما بعد از دوره های آموزشی یه مدتی رو هم با دوستان و یا همکاران ( که معمولا اجازه نمیدن) همراه بشین و نحوه تصویربرداری از عروسی رو یاد بگیرین و قلقها و فوت و فن کار و نوع زاویه بندی و کادر بندی و نور پردازی و خیلی موارد دیگه رو یاد بگیرین تا بتونین کار تصویر برداری از عروسی رو شروع کنین،
در مورد جواز کسب هم خدمتتون باید بگم که اولا شما باید دوره های آموزشی عکاسی رو گذرونده باشی تا اتحادیه برا شما جواز صادر کنه، اگر بخواین جواز کسب عکاسی و هم تصویربرداری رو بگیرین کار کمی سخت تر میشه، چون باید متراژ مغازه بالا باشه، و همینطور یک همکار خانوم که به طور دائم با شما همکاری میکنه و جزو زیر مجموعه کاری شما محسوب رو همراه خودتون داشته باشین و مراحلی رو که شما طی میکنین ایشون هم باید بگذرونن و هر دوی شما باید مجوز رسمی از اتحادیه بگیرین که مسئله اش فرق میکنه که اگر خواستین براتون توضیح میدم،
در کل باید خدمت شما دوست گلم عرض کنم که اگر دوست شما علاقه مند هست و استعداد داره باید هزینه و وقت کافی برا آموزشها و موارد دیگه بذاره تا بتونه وارد کار عکاسی و تصویربرداری بشه،
اگر فکر میکنه مثل شغل های دیگه خیلی راحت میتونه کار رو یاد بگیره و شروع کنه به کار سخت در اشتباهه، به عنوان یه بردار بهش پیشنهاد میکنم نره دنبالش بهتره،
در مورد دوره ها هم باید بگم اگر میخواد واقعا این کار رو شروع کنه و به عنوان حرفه اصلی زندگیش روش حساب باز کنه حتما باید دوره های آکادمیک رو حالا چه تو فنی و حرفه ای و چه کلاسهای آزاد و یا حتی دانشگاه بگذرونه تا بتونه موفق بشه،
در مورد پرسیدن سنتون خدای نکرده سو تفاهم نشه، چون میخواستم ببین اگر سنتون بالای 35 سال هست بگم که بیخیال بشین که خدارو شکر زیر 30 سال هستین، چون تو این کار دنگ و فنگ زیاده و عصاب فولادی میخواد،
بوشهر هم جای خوبیه، من 1 سال عسلویه بودم، خیلی گرم بود

با خودم گفتم شاید تهران باشید، به خاطر همین پرسید،
بازم اگر سئوالی بود در خدمتم،
موفق باشی دوست گرامی